Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.7g2.7g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g55g395kcal0.5g0.5g43.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g1248kcal22.2g87.2g89.4g4g
Valittu annoskoko168g624kcal11.1g43.6g44.7g2g
Annoskoko puolitettuna84g312kcal5.6g21.8g22.4g1g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330