Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 125g134kcal28.9g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Aurinkokuivattu tomaatti4.4g7.9kcal0.1g0.5g0.6g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g3.8g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g3.8g24kcal1.1g0g1.5g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g3.1g3.6kcal0g0.2g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g643kcal63.2g3.6g39.6g0.8g
Valittu annoskoko168g321kcal31.6g1.8g19.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna84g161kcal15.8g0.9g9.9g0.2g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029