Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 156g60kcal0.2g12.7g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g271kcal0.8g34.2g13g4.6g
Valittu annoskoko169g136kcal0.4g17.1g6.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna84g68kcal0.2g8.6g3.3g1.2g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.1g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110339