Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g169kcal10.2g8.8g9.8g3g
Valittu annoskoko169g85kcal5.1g4.4g4.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g42kcal2.6g2.2g2.5g0.8g
Arvot/100g100g50kcal3g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480