Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 98g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Juustoraaste emmental punaleima21g82kcal6.1g0g6.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g139kcal0.8g1.3g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g537kcal19.6g11.6g45.2g3.6g
Valittu annoskoko169g268kcal9.8g5.8g22.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna84g134kcal4.9g2.9g11.3g0.9g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718