Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Puuroriisi19g66kcal1.1g14.3g0.3g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g319kcal20.2g39g7.6g5.2g
Valittu annoskoko169g159kcal10.1g19.5g3.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna84g80kcal5.1g9.8g1.9g1.3g
Arvot/100g100g94kcal6g11.6g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038