Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti17g5.4kcal0.3g0.8g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g366kcal36.8g8.6g19g3.8g
Valittu annoskoko169g183kcal18.4g4.3g9.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g91kcal9.2g2.2g4.8g1g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.5g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963