Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g28g41kcal4.2g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g277kcal17.8g26.2g10.4g1.8g
Valittu annoskoko169g139kcal8.9g13.1g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g69kcal4.5g6.6g2.6g0.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479