Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hunaja 1.8g5.8kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 24g13kcal0.2g2.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g25g30kcal0.7g1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g163kcal4.2g21.4g5.6g5.2g
Valittu annoskoko169g81kcal2.1g10.7g2.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna84g41kcal1.1g5.4g1.4g1.3g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.3g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316