Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g801g272kcal1.6g56.9g2.4g14.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)384g1422kcal53.8g211.4g30.7g42.3g
Sokeri 160g650kcal0g160g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 320g1706kcal1.1g1.1g192.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g8210kcal113.6g884.2g451.2g113.4g
Valittu annoskoko1680g4105kcal56.8g442.1g225.6g56.7g
Annoskoko puolitettuna840g2053kcal28.4g221.1g112.8g28.4g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803