Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1524g1600kcal121.9g213.3g30.5g152.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g496kcal0g0g56.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g311kcal26.5g0g22.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4823kcal297g427.2g218.8g304.8g
Valittu annoskoko1680g2412kcal148.5g213.6g109.4g152.4g
Annoskoko puolitettuna840g1206kcal74.3g106.8g54.7g76.2g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308