Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 60g45kcal7.9g0.7g0.2g4.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 29g255kcal0g0g28.8g0g
Kaurahiutale 96g360kcal13.9g54.8g7g9.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti77g385kcal19.2g25.6g22.2g21.8g
Mantelilastu (A la meira)60g361kcal14.4g4g32.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 625g2144kcal63.7g437.4g7.5g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7097kcal238.2g1045g196.2g114.8g
Valittu annoskoko1680g3549kcal119.1g522.5g98.1g57.4g
Annoskoko puolitettuna840g1774kcal59.6g261.3g49.1g28.7g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640