Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1402g364kcal21.9g49.1g2.8g26.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 117g42kcal0.2g8.3g0.1g2.3g
Neilikka, annos 4g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 23g4.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g995kcal47.4g153.4g6.4g61.8g
Valittu annoskoko1680g498kcal23.7g76.7g3.2g30.9g
Annoskoko puolitettuna840g249kcal11.9g38.4g1.6g15.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939