Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1311g1469kcal288.4g0g39.3g0g
Oliiviöljy 37g325kcal0g0g36.7g0g
Kananmuna kuoreton 288g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4436kcal650g6g211.4g1.4g
Valittu annoskoko1680g2218kcal325g3g105.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna840g1109kcal162.5g1.5g52.9g0.4g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032