Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 400g116kcal4g18.4g1.2g7.2g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Kaali, valkokaali317g67kcal3.8g10.8g0.6g6.7g
Porkkana 284g93kcal1.8g15.8g0.6g7.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g83g25kcal0.8g3.3g0.3g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g8.3g27kcal0.1g6.6g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g1263kcal29.6g135.8g56.2g52.6g
Valittu annoskoko1680g631kcal14.8g67.9g28.1g26.3g
Annoskoko puolitettuna840g316kcal7.4g34g14.1g13.2g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532