Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)332g90kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Kinkkusuikale, Portti531g664kcal90.3g2.1g37.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g664g159kcal12g19.9g3.3g12.6g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Parmesan formaggio da pasta133g607kcal53.1g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3065kcal320.8g75.8g180g36.4g
Valittu annoskoko1680g1533kcal160.4g37.9g90g18.2g
Annoskoko puolitettuna840g766kcal80.2g19g45g9.1g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238