Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g201g1226kcal38.2g10g110.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale60g36kcal6g3g0.2g44g
Tattarijauho, Myllynparas141g478kcal18.3g95g2.4g7.5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g101g362kcal17.1g47.2g7.7g16.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34.2g
Vesi1005g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g113g822kcal1.1g1.1g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g5926kcal164.6g327.8g422g203.8g
Valittu annoskoko1680g2963kcal82.3g163.9g211g101.9g
Annoskoko puolitettuna840g1481kcal41.2g82g105.5g51g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365