Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet409g499kcal87g0g16.3g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.8g15kcal0.8g0.7g1.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g292g120kcal4.1g23.6g0.9g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g47g25kcal2.7g2.5g0.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g79g98kcal2.4g20.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.8g16kcal0.5g0.6g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3367g2362kcal250.4g95.2g104.8g0.2g
Valittu annoskoko1684g1181kcal125.2g47.6g52.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna842g591kcal62.6g23.8g26.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045