Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3962g953kcal71.7g87.2g11.9g91.1g
Parsakaali brokkoli 2377g833kcal109.8g46.4g7.1g59.4g
Juusto, keskiarvo 792g2773kcal198.3g2g219.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g2377g1094kcal76.1g114.1g35.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g544kcal16.1g110.9g1.9g5.5g
Voi 60% rasvaa 333g1813kcal3g1.7g202.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16020kcal950g724.6g958g312g
Valittu annoskoko10000g8010kcal475g362.3g479g156g
Annoskoko puolitettuna5000g4005kcal237.5g181.2g239.5g78g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378