Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5935g2278kcal59.3g409.5g11.9g148.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )178g1602kcal0g0g178g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5.9g14kcal0.6g2.3g0.2g0g
Hunaja267g895kcal2.7g219g0g0g
Saksanpähkinä 415g2826kcal61.1g13.7g270.9g66.1g
Vuohenjuusto President1780g4594kcal338.3g8.9g356.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1401g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25172kcal960.4g1441.2g1639.8g476.6g
Valittu annoskoko10000g12586kcal480.2g720.6g819.9g238.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6293kcal240.1g360.3g410g119.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701