Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow450g1575kcal36g351g2.7g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3375g7502kcal419g731.2g321.4g27g
Valittu annoskoko1688g3751kcal209.5g365.6g160.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna844g1876kcal104.8g182.8g80.4g6.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728