Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 1136g3747kcal114.7g659.5g39.8g130.7g
Vehnäjauho puolikarkea 3409g11697kcal347.4g2386.4g40.9g119.3g
Vesi4735g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g104g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 114g461kcal0g113.5g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 474g4187kcal0g0g473.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40186kcal924.2g6318.8g1108.4g500g
Valittu annoskoko10000g20093kcal462.1g3159.4g554.2g250g
Annoskoko puolitettuna5000g10046kcal231.1g1579.7g277.1g125g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098