Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas14g36kcal2.3g4.8g0.9g4.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl28g98kcal3.9g18g0.9g1.5g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese35g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)28g80kcal8.7g0g4.8g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).21g23kcal5.3g0g0.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g3.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Hillosipulisäilyke 4.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g636kcal42.8g52g27.6g12g
Valittu annoskoko169g318kcal21.4g26g13.8g6g
Annoskoko puolitettuna85g159kcal10.7g13g6.9g3g
Arvot/100g100g188kcal12.6g15.4g8.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610