Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 5.3g18kcal0.3g4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g212kcal15g20.4g6.6g3.6g
Valittu annoskoko170g106kcal7.5g10.2g3.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g53kcal3.8g5.1g1.7g0.9g
Arvot/100g100g63kcal4.4g6g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686