Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale13g7.5kcal1.3g0.6g0g9.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g582kcal38.8g4.4g45.8g19g
Valittu annoskoko170g291kcal19.4g2.2g22.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna85g146kcal9.7g1.1g11.5g4.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796