Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g58g20kcal2.2g2.5g0.2g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 44g151kcal2.4g33.3g0.5g0.5g
Becel olive (Becel), annos 100g8.7g31kcal0g0.3g3.3g0g
Mansikka 29g14kcal0.1g2.4g0.1g0.6g
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g543kcal9.6g103.8g8.2g2.6g
Valittu annoskoko170g272kcal4.8g51.9g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g136kcal2.4g26g2.1g0.7g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108