Helppo ja maukas kalakeitto

Kuori sipuli, porkkana ja perunat.

Kuumenna vesi, kalaliemikuutio ja mausteet kiehuviksi.

Lisää kuutioitu sipuli ja paloitellut perunat.

Keitä melkein kypsäksi.

Lisää kalasuikaleet ja tuorejuusto.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 min. Lisää lopuksi pinnalle silputtua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Seiti pakaste 22g17kcal3.8g0g0.2g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour13g39kcal0.4g0.6g3.9g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g175kcal10.2g14.6g8.2g1.8g
Valittu annoskoko170g88kcal5.1g7.3g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna85g44kcal2.6g3.7g2.1g0.5g
Arvot/100g100g52kcal3g4.3g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74532