Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)1.3g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)2.1g7.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki50g126kcal6.5g2.5g10g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g50g18kcal0.5g3.4g0.3g0.7g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.2g10kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)13g34kcal3.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g589kcal29.4g43g33.4g3.2g
Valittu annoskoko170g295kcal14.7g21.5g16.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g147kcal7.4g10.8g8.4g0.8g
Arvot/100g100g174kcal8.7g12.7g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427