Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g28g54kcal5.3g0g3.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g62g34kcal1.9g4g1.2g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3g27kcal0g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g254kcal16g11g16g1.6g
Valittu annoskoko170g127kcal8g5.5g8g0.8g
Annoskoko puolitettuna85g64kcal4g2.8g4g0.4g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333