Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g479kcal37.2g19g27.8g2g
Valittu annoskoko170g239kcal18.6g9.5g13.9g1g
Annoskoko puolitettuna85g120kcal9.3g4.8g7g0.5g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425