Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g12g41kcal1.4g8.4g0.2g0.4g
Ruisjauho Pirkka10g30kcal0.9g5.9g0.2g1.5g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka20g70kcal2.6g13.4g0.5g0.8g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.5kcal0.6g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Heinz ketsuppi10g10kcal0.1g2.4g0g0g
Chilikastike (Hp)1.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti37g52kcal6.7g0.4g1.9g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka15g8.7kcal0.1g2.1g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g9g31kcal1.8g0g2.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%23g64kcal7g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g717kcal42.4g67.2g28.8g5.8g
Valittu annoskoko170g359kcal21.2g33.6g14.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna85g179kcal10.6g16.8g7.2g1.5g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890