Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 4734g15498kcal390.5g3048.5g94.7g359.8g
Suola, annos 3g71g0kcal0g0g0g0g
Vesi4734g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g462g1662kcal60g323.1g9.7g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34319kcal901g6743.2g208.8g753.8g
Valittu annoskoko10000g17160kcal450.5g3371.6g104.4g376.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8580kcal225.3g1685.8g52.2g188.5g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425