Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)300g390kcal54g6.6g18.3g0.3g
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g64g217kcal4.2g51g0.3g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1899kcal136.4g241g40.8g38g
Valittu annoskoko1692g950kcal68.2g120.5g20.4g19g
Annoskoko puolitettuna846g475kcal34.1g60.3g10.2g9.5g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201