Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4255g8312kcal795.3g0g574.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1773g621kcal42.6g83.3g8.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1773g1507kcal17.7g62.1g124.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1418g1135kcal45.4g85.1g70.9g0g
Sipuli 780g236kcal9.8g37.4g1.6g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23620kcal1821.6g535.8g1560g26.6g
Valittu annoskoko10000g11810kcal910.8g267.9g780g13.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5905kcal455.4g134g390g6.7g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329