Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1400g2735kcal261.7g0g189g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot280g812kcal39.2g2.8g72.8g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g8.9kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g7111kcal602.6g9g523.6g0g
Valittu annoskoko1694g3555kcal301.3g4.5g261.8g0g
Annoskoko puolitettuna847g1778kcal150.7g2.3g130.9g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973