TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g500g676kcal110.1g0g25g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprika, punainen188g48kcal1.7g8.6g0.8g3.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 219g166kcal4.1g33.8g0.4g2.2g
Paprikajauhe 13g40kcal1.9g2.3g1.6g4.7g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g125g88kcal9.8g11g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g2839kcal264g176.4g109g45.2g
Valittu annoskoko1695g1419kcal132g88.2g54.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna848g710kcal66g44.1g27.3g11.3g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755