Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 461g116kcal2.3g19.3g0.9g8.8g
Kaali, valkokaali170g36kcal2g5.8g0.3g3.6g
Parsakaali brokkoli 40g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 801g1844kcal101g6.1g159.3g0.2g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5880kcal218.4g71.8g522.6g44.4g
Valittu annoskoko1696g2940kcal109.2g35.9g261.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna848g1470kcal54.6g18g130.7g11.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996