Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi673g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 67g50kcal8.8g0.7g0.3g4.6g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 73g643kcal0g0g72.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 875g3002kcal89.2g612.4g10.5g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g7390kcal196g1226.2g167g70.4g
Valittu annoskoko1696g3695kcal98g613.1g83.5g35.2g
Annoskoko puolitettuna848g1848kcal49g306.6g41.8g17.6g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760