Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen998g2813kcal108.7g484.9g67.8g30.9g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g339g1357kcal18.7g14.9g135.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g359g1390kcal53.9g10.8g125.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g11120kcal362.6g1021.2g658.4g61.8g
Valittu annoskoko1696g5560kcal181.3g510.6g329.2g30.9g
Annoskoko puolitettuna848g2780kcal90.7g255.3g164.6g15.5g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890