Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1291g1227kcal258.2g0g21.9g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g150g390kcal4.5g6.8g40.5g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]255g861kcal30.6g0g94.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3393g4957kcal586.6g13.6g313.6g0.4g
Valittu annoskoko1696g2478kcal293.3g6.8g156.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna848g1239kcal146.7g3.4g78.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270