Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 8.3g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g78kcal2.2g1.4g7g0.6g
Valittu annoskoko17g39kcal1.1g0.7g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.6g0.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g231kcal6.5g4.1g20.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794