Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 14g28kcal2.6g0g1.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot2.8g8.2kcal0.4g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g72kcal6g0g5.2g0g
Valittu annoskoko17g36kcal3g0g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.5g0g1.3g0g
Arvot/100g100g209kcal17.5g0g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973