Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali5.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g13kcal0.8g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko17g7kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.3g2.3g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299