Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.4g26kcal0.9g5.2g0.2g0.2g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1g2.2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g59kcal2.2g10.8g0.4g1.2g
Valittu annoskoko17g30kcal1.1g5.4g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.6g2.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g173kcal6.4g31.6g1.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590