Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.5g10kcal1.4g0g0.5g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka5.6g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g3.7g13kcal0.3g2.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g55kcal3.8g6.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko17g27kcal1.9g3.3g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g161kcal11.2g19.4g3.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988