Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.7g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g86kcal5g3.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko17g43kcal2.5g1.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.3g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g250kcal14.6g11.1g16.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234