Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%5.5g12kcal1g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore3.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2g0.2kcal0g0g0g0g
Feta Patros 200 g1.4g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g36kcal2.4g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko17g18kcal1.2g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g106kcal7g1.2g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271