Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g4g8.8kcal1.1g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g50kcal2.8g1.2g3.6g0g
Valittu annoskoko17g25kcal1.4g0.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.7g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g146kcal8.2g3.5g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374