Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g19kcal1.8g1g0.8g0.6g
Valittu annoskoko17g10kcal0.9g0.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.5g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.2g2.9g2.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987