Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g0.8g1kcal0.2g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g17kcal2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko17g8kcal1g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.5g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010